topbella

Saturday

Wedding Cakes

Huhuhu.....rasa rindu plak rasa dah lama x jenguk rumah ni... kan pa hidup ku agak klangkabut wat sminggu dua ni... mcam2 bena kna buat tambahan kna gi kursus lai, balik dah mlm, kana nik komuter plak tu... dah le kna bediri dah tu rasa lmbat je cam kekura..... nak kena wat 'homewok' lai, next week dah kena hantar... dah tu melayan wedding n cc tuk my nice nye wedding, n hantaran dia lai.... uuuuuu penat ooooo....
tapi x pa ... suka buat benda2 ni smua... so smua stress hilang...
meh layan kek n cc nye... black n white thame... guna steam butter icing je... snag kit keja.  Daun paku tu sbno nye x d rancang.... coz berlebih time buat hantaran so letak le d situ.... tu dpt free tu, toke bunga yg bgi... tq nyonya, suka berurus niaga dgn dia...

2 orang menggomel...:

Aieyn said...

kak.. kek gini berapa hargenye?

Bittersweetflavours said...

hg dr rm300...bergantung kepada berat dan juga saiz

My photo
Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
Mom of 3 sweetypie daughters.... interest in baking, cooking, beading and art (hand and art work especially)