topbella

Monday

Roses...black n red

Hari sabtu yang kecoh...macam2 hal masa nak menyiapkan kek hantaran ni....tapi jawapannya sabo je le ...sempat gak menyiapkan sebelum tuan punyanya ambik pada kul 4.30 ptg...bengang pun ada....geram pun ada...punya le pandai anak2 I, org suh beli warna hitam dibelinya black treacle...(ni cam suh mamanya buat kek buah je plak ni..)...tak pasal2 kena sound dgn hubby sbb nak beli brg2 last minute... sound, sound gak...tapi hantar gak gi beli...asal nak beli pewarna hitam, terbeli segala macam warna...tu yg tak suka masuk kedai bakery tu...rambang mata uuuu....
Cam na pun tq Saniah...n pada pasangan pengatin...Ali dan Eika, I doakan berbahagia ke akhir hayat dan sentiasa sabar dalam menempuh alam rumahtangga...
blacn n red roses...

selamat pengantin baru ...Ali n Eika..


kek berbentuk hati untuk isteri tercinta...

5 orang menggomel...:

Michael said...

Amboi, berseni betul tangan. Penuh bunga-bungaan sampai tak nampak kelibat kek langsung

Norasikin said...

pening kepala kalau buat kek ikut tema yang ditempah. Ada jugak yang nak kek warna hitam. Berpusing kepala saya nak menggayakan

Bittersweetflavours said...

Michael...ikut kata hati mereka je le...then memang dah minat nak wat cam na..satu kepuasan bila mereka suka n menghargainya...
Norasikin...part warna itam n merah memang pusing pala...coz kena guna 1 botol perwarna icing kalu nak warna yg menarik...manyak mahal ooo

Wiz said...

Those are perfect butter cream roses!

Bittersweetflavours said...

Thank you Wiz...

My photo
Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
Mom of 3 sweetypie daughters.... interest in baking, cooking, beading and art (hand and art work especially)